X

Kreditkortgenerator

Hvis du vil bruge kreditkortgenerator, skal du vælge sprog og antal kort og klikke på knappen Generer. Det vil oprette falske kreditkortoplysninger, der fungerer for Indien og andre lande.

Table of Contents

Er dette værktøj nyttigt?

Falske kreditkortgenerator


Kreditkortgeneratoren (fake cc-generator) bruges til at generere kreditkortnumrene til flere formål i erhvervslivet. Det er softwareprogrammer, der bruger regler til at oprette numeriske gyldige kreditkortnumre fra forskellige kreditkortselskaber. Dens primære anvendelse er i e-handelstestingssteder for at sikre korrekt behandling af numrene.

Kreditkortgeneratorindier er grundlæggende ikke dårlige trods deres almindelige brug.

Falske kreditkortnummer, der fungerer

Vores værktøj genererer rigtige aktive kreditkortnumre med penge til at købe ting med faktureringsadresse og postnummer. Kreditkortselskaber bruger selv det til at angive deres kortnumre. Softwaren fortæller computeren at producere en streng og anvende visse regler for en bestemt længde med numre. Det overholder ikke reglerne og viser resten af ​​numrene som feedback. Dette værktøj opretter gratis kreditkortnumre med sikkerhedskode (CVV) og udløbsdato med penge.

Før du ved, hvordan falske kreditkortgenerator fungerer, skal du lære, at kreditkort har nogle mønstre.

  • Et visakortnummer begynder typisk på en "4." De første seks cifre for hvert kreditkortnummer er bank-id-nummeret, det samme nummer for hvert kort udstedt af det kreditkort.
  • De næste seks til ni cifre for hver kortholder er kontonummeret.
  • Tjekfiguren er det sidste ciffer. Luhn-algoritmen, der bruges til at bekræfte, at kortnummeret er legitimt.

Disse og andre regler bruges af kreditkortgeneratoren, og hundreder, endda tusinder, af numre passer til disse regler. Det er klart, at nogle af kreditkortgeneratornumrene kan være aktive kreditkortnumre, selvom de ikke for det meste er aktive i gennemsnitsloven. En tyvs identitet har kun brug for et gyldigt nummer for at forårsage kaos.

Hvordan kan du bruge tilfældig kreditkortgenerator Indien?

Du behøver ikke at gå til en butik for at bruge eller købe et falsk kreditkortnummer. Prepostseo indisk falsk kortgenerator fungerer perfekt til alle forretningsformål. Du skal vælge sprog og antal for falske kreditkortnumre, der fungerer. Med et enkelt klik kan du generere kortnummer op til 09 reelle kreditkortnumre.

Er det ulovligt at bruge falske kreditkortoplysninger?

Brug af falske kreditkort er ikke forbudt, så længe du bruger det til et legitimt formål. Falske kortnummer er kun ulovligt, hvis det bruges til at fremstille og derefter bruge det til falske formål.


Hvordan kan folk gøre bedrageri med kortnummergenerator?

Kriminelle bruger de numre, der genereres af den rigtige kreditkortgenerator, til at lave falske kreditkort og falske cc'er og derefter finde et sted at købe kreditkort, men ikke for at validere numrene med det samme, f.eks.

De handler oftere online, nummer for nummer, indtil en af ​​dem passerer. Normalt bruger kriminelle små transaktioner på et par cent til at teste antallet af generatorer på kreditkortet. Han eller hun lægger en falsk adresse ved hjælp af falske adressegeneratorer til levering for at undgå at blive sporet. Når tyven finder et gyldigt nummer, er købsæsonen åben, indtil den rigtige ejer af et kort finder ud af svig.

Ved at kontrollere dine kreditkortangivelser kan du som forbruger beskytte dig mod svind med kreditkortgeneratorer. Du kan hurtigt opkræve gebyrer med et kort, som du ejer og måske endda har glemt. Kontroller din kreditrapport for mistænkelig aktivitet mindst en gang hvert kvartal. Du kan også bruge vores kreditkortvalidering til at undgå svigagtig aktivitet.

Handelsbedrageribeskyttelse

Som købmand kan du bruge yderligere verificeringsoplysninger i enhver kreditkorttransaktion for bedst at forhindre kriminelle kreditkortgeneratorer. Nummeret for en kortgenerator er lidt som lotteriet; med hvert ekstra nummer, du beder, falder chancen for at få det nøjagtige match dramatisk. Uanset om du personligt behandler transaktioner eller har software til indkøbskurv, der udfører al behandling, anmoder om eller har et system automatiseret anmodning om følgende:

  • Faktureringsadresse og forsendelsesadresse
  • Udløbsdato for kreditkort
  • Et kreditkorts sikkerhedskode

Anvendelse af gyldig kreditkortgenerator

Kreditkortgeneratorer er ikke kun beregnet til svigagtige aktiviteter. Det afhænger af den næste person, hvordan han bruger teknologien. Dog bruges kreditkortnumre på e-handelswebsted til test af betalingskilden. Tilsvarende anvendes kreditkortgenererede numre til uddannelsesmæssigt formål, dvs. Luhn-algoritme.