X

Kredittkortgenerator

Hvis du vil bruke kredittkortgenerator, velger du språk og antall kort og klikker på Generer-knappen. Det vil lage falske kredittkortinfo som fungerer for India og andre land.

Table of Contents

Falske kredittkortgenerator


Kredittkortgeneratoren (falsk cc-generator) brukes til å generere kredittkortnumrene til flere formål i næringslivet. De er programvarer som bruker regler for å lage numerisk gyldige kredittkortnumre fra forskjellige kredittkortselskaper. Den primære bruken er i e-handelsteststeder for å sikre riktig behandling av tallene.

Kredittkortgenerator India er ikke i utgangspunktet dårlig til tross for vanlig bruk.

Falske kredittkortnummer som fungerer


Verktøyet vårt genererer virkelige aktive kredittkortnumre med penger for å kjøpe ting med faktureringsadresse og postnummer. Kredittkortselskaper bruker det selv til å oppgi kortnummer. Programvaren ber datamaskinen produsere en streng og bruke bestemte regler for en viss lengde på tallene. Den overholder ikke reglene og viser resten av tallene som tilbakemelding. Dette verktøyet lager gratis kredittkortnumre med sikkerhetskode (CVV) og utløpsdato med penger.

Før du vet hvordan falske kredittkortgeneratorer fungerer, må du lære at kredittkort har noen mønstre.

  • Et visumkortnummer begynner vanligvis på "4". De første seks sifrene for hvert kredittkortnummer er bank-ID-nummeret, det samme nummeret for hvert kort som er utstedt av det kredittkortet.
  • De neste seks til ni sifrene for hver kortholder er kontonummeret.
  • Sjekketallet er det siste sifferet. Luhn-algoritmen brukes til å bekrefte at kortnummeret er legitimt.

Disse og andre regler brukes av kredittkortnummergeneratoren, og hundrevis, til og med tusenvis av numre passer til disse reglene. Åpenbart kan noen av kredittkortgeneratornumrene være aktive kredittkortnumre, selv om de for det meste ikke er aktive i gjennomsnittloven. En tyvs identitet trenger bare et gyldig nummer for å forårsake kaos.

Hvordan kan du bruke tilfeldig kredittkortgenerator i India?


Du trenger ikke å gå til en butikk for å bruke eller kjøpe et falskt kredittkortnummer. Prepostseo indisk falsk kortgenerator fungerer perfekt for alle forretningsformål. Du må velge språk og antall for falske kredittkortnumre som fungerer. Med ett klikk kan du generere kortnummer opp til 09 reelle kredittkortnumre.

Er det å bruke falske kredittkortopplysninger ulovlig?


Bruk av falske kredittkort er ikke forbudt så lenge du bruker det til legitime formål. Falske kortnummer er bare ulovlig hvis det brukes til å produsere og deretter bruke det til falske formål.

Hvordan kan folk svindle med kortnummergeneratoren?


Kriminelle bruker tallene som genereres av den virkelige kredittkortgeneratoren for å lage falske kredittkort og falske cc og deretter finne et sted å kjøpe kredittkort, men ikke for å validere tallene umiddelbart, for eksempel et forretningsshow.

De handler oftere på nett, antall etter nummer, til en av dem går gjennom. Normalt bruker kriminelle små transaksjoner på noen få cent for å teste antall generatorer av kredittkortet. Han eller hun legger en falsk adresse ved hjelp av falsk adressegenerator for levering for å unngå å bli sporet. Når tyven finner et gyldig nummer, er kjøpesesongen åpen til den sanne eieren av et kort finner ut svindelen.

Som forbruker kan du beskytte deg mot kredittkortgeneratorsvindel ved å sjekke kredittkorterklæringen. Du kan raskt samle inn eventuelle kostnader med et kort som du eier og kanskje til og med har glemt. Sjekk kredittrapporten din for mistenkelig aktivitet minst en gang i kvartalet. Du kan også bruke kredittkortvalidatoren vår for å unngå falske aktiviteter.

Bedrageribeskyttelse


Som selger kan du bruke ytterligere bekreftelsesinformasjon i alle kredittkorttransaksjoner for best å forhindre kriminelle kredittkortgeneratorer. Tallet for en kortgenerator er litt som lotteriet; for hvert ekstra nummer du spør, faller sjansen for å få den eksakte matchen dramatisk. Enten du personlig behandler transaksjoner eller har handlekurvprogramvare som fullfører all behandling, ber om eller har systemautomatiske forespørsler om følgende:

  • Faktureringsadresse og leveringsadresse
  • Kredittkortets utløpsdato
  • Sikkerhetskoden til et kredittkort
  • Bruk av gyldig kredittkortgenerator

Kredittkortgeneratorer er ikke bare ment for falske aktiviteter. Det kommer an på neste person hvordan han bruker teknologien. Imidlertid brukes kredittkortnumre på e-handelsnettstedet for å teste betalingskilden. På samme måte brukes kredittkortgenererte tall til pedagogisk formål, dvs. Luhn Algorithm.

ANNONSE