X

Kreditkortsgenerator

Om du vill använda kreditkortsgenerator väljer du språk och antal kort och klickar på knappen Generera. Det kommer att skapa falska kreditkortsinformation som fungerar för Indien och andra länder.

Table of Contents

Är det här verktyget användbart?

Falska kreditkortsgeneratorer


Kreditkortsgeneratorn (falsk cc-generator) används för att generera kreditkortsnummer för flera ändamål i näringslivet. Det är program som använder regler för att skapa numeriskt giltiga kreditkortsnummer från olika kreditkortsföretag. Dess primära användning är på e-handelstestplatser för att säkerställa korrekt bearbetning av siffrorna.

Kreditkortsgeneratorer Indien är inte i grund och botten trots deras vanliga användning.

Falskt kreditkortsnummer som fungerar

Vårt verktyg genererar riktiga aktiva kreditkortsnummer med pengar för att köpa saker med faktureringsadress och postnummer. Kreditkortsföretagen använder själva det för att ange sina kortnummer. Programvaran ber datorn att producera en sträng och tillämpa vissa regler för en viss längd på siffror. Den följer inte reglerna och visar resten av siffrorna som feedback. Detta verktyg skapar gratis kreditkortsnummer med säkerhetskod (CVV) och utgångsdatum med pengar.

  • Innan du vet hur falska kreditkortsgeneratorer fungerar måste du lära dig att kreditkort har vissa mönster.
  • Ett visumkortnummer börjar vanligtvis på "4". De första sex siffrorna för varje kreditkortsnummer är bank-ID-numret, samma nummer för varje kort som utfärdats av det kreditkortet.
  • De kommande sex till nio siffrorna för varje kortinnehavare är kontonumret.

Kontrollsiffran är den sista siffran. Luhns algoritm som används för att bekräfta att kortnumret är legitimt.
Dessa och andra regler används av kreditkortsnummergeneratorn och hundratals, till och med tusentals nummer passar dessa regler. Uppenbarligen kan vissa av kreditkortsgeneratornumren vara aktiva kreditkortsnummer även om de inte mest är aktiva i genomsnittslagen. En tjuvs identitet behöver bara ett giltigt nummer för att orsaka kaos.

Hur kan du använda slumpmässiga kreditkortsgeneratorer i Indien?


Du behöver inte gå till en butik för att använda eller köpa ett falskt kreditkortsnummer. Prepostseo indiska falska kortgeneratorer fungerar perfekt för alla affärsändamål. Du måste välja språk och kvantitet för falska kreditkortsnummer som fungerar. Med ett klick kan du generera kortnummer upp till 09 riktiga kreditkortsnummer.

Är det olagligt att använda falsk kreditkortsinformation?


Användning av falska kreditkort är inte förbjudet så länge du använder det för ett legitimt ändamål. Falskt kortnummer är endast olagligt om det används för att producera och sedan använda det för bedrägliga ändamål.

Hur kan folk göra bedrägerier med kortgenerator?


Kriminella använder siffrorna som genereras av den riktiga kreditkortsgeneratorn för att skapa falska kreditkort och falska cc och sedan hitta en plats att köpa kreditkort men inte för att validera siffrorna omedelbart, till exempel en affärshow.

De handlar oftare online, nummer efter nummer, tills en av dem passerar igenom. Normalt använder brottslingen små transaktioner på några cent för att testa antalet kreditkortgeneratorer. Han eller hon lägger en falsk adress med falsk adressgenerator för leverans för att undvika spårning. När tjuven hittar ett giltigt nummer är köpsäsongen öppen tills den verkliga ägaren av ett kort får reda på bedrägeriet.

Genom att kontrollera dina kreditkortsdeklarationer kan du som konsument skydda dig mot kreditkortsgeneratorbedrägerier. Du kan snabbt samla in eventuella avgifter med ett kort som du äger och kanske till och med har glömt. Kontrollera din kreditrapport för misstänkt aktivitet minst en gång i kvartalet. Du kan också använda vår kreditkortsvaliderare för att undvika bedräglig aktivitet.

Handelsbedrägeriskydd


Som säljare kan du använda ytterligare verifieringsinformation i alla kreditkortstransaktioner för att bäst förhindra kriminella kreditkortsgenererare. Siffran för en kortgenerator är lite som lotteriet; för varje extra nummer du frågar faller chansen att få exakt match dramatiskt. Oavsett om du personligen bearbetar transaktioner eller har kundvagnsprogramvara som slutför all bearbetning, begär eller har ett system automatiserade förfrågningar för följande:

  • Faktureringsadress och leveransadress
  • Kreditkortets utgångsdatum
  • Säkerhetskoden för ett kreditkort
  • Användning av giltig kreditkortsgenerator

Kreditkortsgeneratorer är inte bara avsedda för bedrägliga aktiviteter. Det beror på nästa person hur han använder tekniken. Kreditkortsnummer används dock på e-handelsplatsen för att testa betalningskällan. På samma sätt används kreditkortsgenererade nummer för utbildningsändamål, dvs. Luhn Algorithm.