X

Tekst Summarizer

Kopier og lim inn teksten nedenfor for å oppsummere avsnittet

Upload Upload

Table of Contents

Hva er et oppsummeringsverktøy?

Summarizing Tool er et AI-basert verktøy som oppsummerer den lange teksten til den forkortede. Oppsummert tekst har vanligvis nøkkelsetninger som er en oversikt over hele konteksten.
For å forstå dette verktøyet bedre, her er definisjonen av YourDictionary.com:
“Oppsummering er definert som å ta mye informasjon og lage en fortettet versjon som dekker hovedpoengene”.
Oppsummeringsverktøy kan konvertere 3-4 avsnitt til et enkelt avsnitt med bare et enkelt klikk.
Her er et eksempel på hvordan verktøyet ovenfor kondenserte 1000+ ord til 200 ord

Opprinnelig innhold:

Originalt innhold

Oppsummert innhold:

Sammendrag


Funksjoner:

Enten du vil oppsummere for utdanningskarriere eller offisiell bruk, er Prepostseo's Text Summarizer veldig nyttig.
Dette er fordi dette verktøyet er nøyaktig og effektivt for å lage en oversikt over en artikkel.
Tekstoppsummeringen vår er utviklet med avanserte algoritmer som fungerer for å forstå innholdet ditt og deretter genererer en oversikt over dine skrevne ord.
Husk at dette verktøyet ikke endrer betydningen av det faktiske innholdet i stedet, det forstår bare hele innholdet og finner den beste oversikten.
Her er noen av de fantastiske funksjonene i dette verktøyet:

 •  Angi oppsummeringsprosent

Dette er ikke åpenbart at denne oppsummeringsgeneratoren automatisk oppsummerer teksten i tilfeldige linjer i stedet for at du kan angi prosentandelen av lengden på det oppsummerte innholdet.
Hvis du for eksempel vil ha 50% av det oppsummerte innholdet, så under dette verktøyet, kan du bruke funksjonen til å angi den nødvendige prosentandelen.
Mellom 0 og 100 kan du enkelt velge hvilket som helst tall for å få innholdet i henhold til dine krav.

 • Vis i kuler

Dette er en knapp under verktøyet som kan hjelpe deg med å få formatet etter ditt ønske. Når du oppsummerer innholdet, vil du klikke på denne knappen for å gjøre resultatet ditt i punktene.
Dette er vanligvis nyttig når du har laget en presentasjon, og du vil konvertere denne presentasjonen til en rask oversikt for forberedelse.

 • Vis rangering klokt

Denne funksjonen hjelper deg med å lage en sekvens i innholdet ditt i henhold til rangeringen. Hvis setningen er mer optimalisert, vil den få mer rangering.
Ved å klikke på denne knappen vil resultatet generere sekvensen fra setningen med høyest score i første posisjon.

 • Vis den beste setningen

Den beste setningsfunksjonen vil fortelle deg setningen som har høyest poengsum i henhold til algoritmene våre.
Hvis du har skrevet mange setninger og ønsker å få den beste, er denne funksjonen gunstig for deg.

Beste setninger

 • Vis topp setninger

Dette er akkurat som den beste setningen, men i større mengde. Dette alternativet inneholder de øverste setningene i henhold til dine nødvendige tall.
Når du har merket av for dette alternativet, må du angi antall setninger du trenger. Når du har skrevet, vil den generere de øverste setningene i henhold til poengsummen for hver setning.

Rangerte setninger

Hvordan fungerer artikkelen som oppsummerer verktøyet?

Tekstoppsummeringen vår bruker AI-baserte algoritmer for å forstå innholdet ditt, og deretter fortsette med å velge de mest passende setningene.
Algoritmene gir poengsummen til hver av setningene i henhold til optimalisering, ordvalg, struktur og nøyaktighet.
I henhold til poengsummen forstår verktøyet viktigheten av disse setningene der det også kan finne setningene som er informative.
Senere samles disse informative og viktige setningene for å lage det oppsummerte innholdet. Senere korrekturleser algoritmene automatisk skrivingen og merker eventuelle feil å fjerne.

Bruk av Tekstoppsummerer

Bruken av denne tekstoppsummeringen er ikke spesifikk, men likevel, her er noen av de vanlige bruksområdene til dette fantastiske verktøyet:

 • Studenter

I en pedagogisk karriere må studentene vanligvis finne et sammendrag av forskjellige oppgaver. Dette verktøyet kan hjelpe dem med å gjøre sammendraget best og fullføre oppgavene i tide.

Studentene bruker også dette verktøyet for å gjøre presentasjonen klar. I presentasjonen samler studentgruppen vanligvis mye data og bruker deretter dette verktøyet for å få det beste innholdet ut av det.

 • Lærere

Når lærerne skal lage undervisningsmaterialet, har de vanligvis mye forskning, men de må gjøre det kort. Hvis de begynner å lage det manuelt, er det sjanser for at dette vil redusere nøyaktigheten og ta mye tid å skrive og korrekturlese den.
For dette kan verktøyet være gunstig ettersom det bare tar øyeblikk å generere en rask oversikt over innholdet.

 • Journalister

I journalistikk fokuserer profesjonelle vanligvis på å gjøre overskriften i stand til å forklare hele historien. Nå, når de dekker en begivenhet, kan de ikke forklare hele hendelsen ved å skrive, da det tar sider å forklare en heldagsbegivenhet.
Gjennom denne oppsummeringen kan de imidlertid enkelt generere den oppsummerte teksten og sende dem til publisering. Dette vil la hele arrangementet bli dekket i bare noen få avsnitt.

 • Redaktører

Redaksjonen har vanligvis mye byrde med å gjennomgå artikler og forstå historiene. For dette kan de lime inn de lange historiene i denne online tekstoppsummeringen for å kjenne det faktiske temaet i historien.
Dette vil øke produktiviteten deres ettersom de kjenner betydningen av artiklene på en rask tid.

 • Pressemelding

På elektroniske medier er det noen få sekunder for å dekke en hel historie, men reporteren gir vanligvis sider for hver av historiene. Imidlertid bruker pressemeldingsprodusenten vanligvis dette verktøyet til å generere den pressemeldingen som passer dem best.
På denne måten kan hele historien dekkes med bare noen linjer, men betydningen vil være den samme.

 • Forfattere

Enten å skrive for bloggen eller for å selge gjesteposter, må forfatterne vanligvis legge til konklusjonen på slutten av artikkelen.
For dette kan de bruke oppsummeringsverktøyet til å generere vennlig innhold som bare er oversikten og kan leses raskt.

 • Oppsummeringsregler

Enten du oppsummerer manuelt eller med bruk av et verktøy, bør følgende regler være applikasjonen til din oppsummering:

Når du oppsummerer, må du sørge for at du dekker alle punktene i den faktiske sammenhengen for å opprettholde konseptet til forfatteren.
Sammendraget ditt skal være kortfattet, inkludert kun informative begreper. Ikke ta med de ubetydelige avsnittene i sammendraget ditt.
Sammendraget kan representere forfatterens idé. Den opprinnelige ideen burde ikke være unøyaktig.
Ikke gjenta noen poeng mer enn en gang. Du bør heller ikke legge til poengene dine.
Kombiner ideene til det opprinnelige innholdet mens det skal stemme overens med de andre setningene.
Oppsummert bør du bruke ordene i kategorien i stedet for objektet. (Som å bruke "Frukt" i stedet for bananer, epler)

Parafrasering vs oppsummering: Hva er forskjellen?

 • Omskrivning

Omskrivning er å konvertere konteksten fra kilden til ordene dine mens den faktiske betydningen av innholdet forblir den samme. Omskrevet materiale er nesten det samme i mengde som det er i det opprinnelige innholdet.

 • Sammendrag

Sammendraget er konvertering av den lange passasjen til dine egne ord, men bare inkludert hovedinnholdet i innholdet. Sammendraget er mye kortere enn den originale passasjen, og den er i stand til å forklare hele passasjen med få setninger.

Hvordan bruker jeg Prepostseos tekstoppsummering?

Vel, utformingen av denne tekstoppsummeringen er veldig vennlig, spesielt for de besøkende fordi du ikke trenger å registrere deg for å bruke dette verktøyet.
Imidlertid tillater dette verktøyet innsending av innhold på to måter, inkludert

 1. Gjennom å lime innholdet i verktøyet
 2. Gjennom opplasting i forskjellige formater (doc / Docx / PDF / txt)

Når du har limt inn eller lastet opp filen, får du mulighet til å velge forskjellige funksjoner som rangering av valg eller kuleproduksjon.
Etter valg vil verktøyet generere det nye innholdet for deg som er oversikten over den lange artikkelen.