X

Alderberegner

By Default: 12:00 AM
By Default: 12:00 AM

REKLAME

Table of Contents

Alderberegner


I bogstavelige vendinger er alder forskellen mellem to individuelle datoer. En af dem er fødselsdatoen, der faktisk markerer begyndelsen af ​​alderen. Den anden dato identificerer varigheden, indtil alderen skal bestemmes. Du kan bruge den aktuelle dato, en dato i fortiden eller en futuristisk dato til dette formål.

Overvej at din fødselsdato er 28. marts 1984 og den aktuelle dato er 28. marts 2019. Hvis du bruger den aktuelle dato til at bestemme din alder, ville det være nøjagtigt 35 år. Tilsvarende, hvis du ønsker at kontrollere din alder den 28. februar 2019, ville det være 34 år og 11 måneder. Endelig, hvis du ønsker at kontrollere din alder den 28. april 2019, ville du være 35 år og 1 måned gammel.


Relevant for onlineindlæg

Dag til dag udfylder brugerne online registreringsformularer til forskellige formål. For eksempel indtaster du dine oplysninger online for at oprette en konto på et websted for deling af fotos. Flere detaljer indtastes af brugerne, når de gennemgår registreringsprocessen. En af dem er alderen. De fleste websteder har en mindstealdersgrænse, og formularen indsendes kun, når den indtastede alder er verificeret. Du skal beregne antallet af måneder på fingrene, når det kan gøres mere bekvemt gennem den nøjagtige aldersregner.


Sådan beregnes alder

Brugere foretrækker denne pearson-aldersberegner af flere årsager. En af dem er, at de ikke behøver at gennemgå nogen lange trin. Følgende punkter fremhæver de trin, som brugerne skal udføre.

  • Indtast fødselsdato

Dette er det centrale input, som alderen beregnes på. Når du har indtastet datoen, skal du klikke på knappen "beregne" for at se den bestemte alder.

  • Alder med forskellige enheder

Nogle gange fungerer det ikke at kende alderen i år. Hvis du har brug for din alder i måneder eller dage, skal flere multiplikationer udføres. Der findes ikke noget sådant krav, hvis denne lommeregner bruges. Det viser den beregnede alder med forskellige enheder. Du kan se alderen i år, måneder, dage, timer, minutter og endda sekunder. Baseret på de krav, du har, kan den passende enhed vælges.

 

REKLAME