X

Kalkulator dob

By Default: 12:00 AM
By Default: 12:00 AM

OGLAS

Table of Contents

Kalkulator dob


U doslovnom smislu, dob je razlika između dva pojedinačna datuma. Jedan od njih je i datum rođenja koji zapravo označava početak starosti. Drugi datum označava trajanje do kojeg se mora utvrditi starost. U tu svrhu možete koristiti trenutni datum, datum u prošlosti ili futuristički datum.

Uzmite u obzir da je vaš datum rođenja 28. ožujka 1984., a trenutni datum je 28. ožujka 2019. Ako koristite trenutni datum za utvrđivanje starosti, bilo bi to točno 35 godina. Slično tome, ako želite provjeriti svoju dob 28. veljače 2019. godine, to bi bile 34 godine i 11 mjeseci. Konačno, ako želite provjeriti svoju dob 28. travnja 2019. godine, imali biste 35 godina i 1 mjesec.


Odgovara za online prijave

Svakodnevno korisnici ispunjavaju internetske obrasce za registraciju u različite svrhe. Na primjer, unijeli biste svoje podatke na mrežu kako biste stvorili račun na web mjestu za dijeljenje fotografija. Korisnici unose nekoliko detalja tijekom postupka registracije. Jedna od njih je dob. Većina web stranica ima minimalnu dobnu granicu, a obrazac se predaje samo kad je unesena dob potvrđena. Morate izračunati broj mjeseci na prstima kada se to može praktičnije obaviti pomoću točnog kalkulatora dob.


Kako izračunati dob

Korisnici više vole ovaj kalkulator dobi iz nekoliko razloga. Jedna od njih je da ne moraju prolaziti kroz duge korake. Sljedeće točke naglašavaju korake koje korisnici moraju izvršiti.

  • Unesite datum rođenja

To je ključni ulaz u ime koga se izračunava dob. Jednom kada ste unijeli datum, pritisnite gumb "izračunaj" za prikaz utvrđene dobi.

  • Dob s različitim jedinicama

Ponekad se znajući dob samo u godinama ne uspijeva. Ako trebate svoju dob u mjesecima ili danima, trebalo bi provesti nekoliko množenja. Ne postoji takav zahtjev ako se koristi ovaj kalkulator. Prikazuje izračunatu dob s različitim jedinicama. Možete vidjeti starost u godinama, mjesecima, danima, satima, minutama, pa čak i sekundama. Na temelju zahtjeva koje imate, može se odabrati odgovarajuća jedinica.

 

 

OGLAS