X

Ikälaskin

By Default: 12:00 AM
By Default: 12:00 AM

MAINOS

Table of Contents

Ikälaskin

Kirjaimellisesti iä on ero kahden päivämäärän välillä. Yksi niistä on syntymäaika, joka todella merkitsee iän alkua. Toinen päivämäärä yksilöi keston, johon ikä on määritettävä. Voit käyttää nykyistä päivämäärää, menneisyyden päivämäärää tai futuristista päivämäärää tähän tarkoitukseen.

Oletetaan, että syntymäpäiväsi on 28. maaliskuuta 1984 ja nykyinen päivämäärä on 28. maaliskuuta 2019. Jos käytät nykyistä päivämäärää ikäsi määrittämiseksi, se olisi tarkalleen 35 vuotta. Samoin, jos haluat tarkistaa ikäsi 28. helmikuuta 2019, se olisi 34 vuotta ja 11 kuukautta. Viimeiseksi, jos haluat tarkistaa ikäsi 28. huhtikuuta 2019, olisit 35 vuotta ja 1 kuukautta vanha.


Koskee online-lähetyksiä

Päivittäin käyttäjät täyttävät online-rekisteröintilomakkeet eri tarkoituksia varten. Kirjoita esimerkiksi tietosi verkossa luodaksesi tilin valokuvien jakamiseen tarkoitetulle verkkosivustolle. Käyttäjät syöttävät useita yksityiskohtia rekisteröintiprosessin läpi. Yksi heistä on ikä. Useimmissa verkkosivustoissa on vähimmäisikäraja, ja lomake lähetetään vasta, kun annettu ikä on vahvistettu. Sinun on laskettava sormillasi olevien kuukausien määrä, kun se voidaan tehdä helpommin tarkan ikälaskurin avulla.


Kuinka laskea ikä

Käyttäjät pitävät tätä päärynän ikälaskuria monista syistä. Yksi niistä on, että heidän ei tarvitse suorittaa pitkiä vaiheita. Seuraavat kohdat korostavat vaiheet, jotka käyttäjien on suoritettava.

  • Syötä syntymäaika

Tämä on tärkein syy, jonka puolesta ikä lasketaan. Kun olet syöttänyt päivälaskuri, napsauta "laske" -painiketta katsoaksesi määritetty ikä.

  • Ikä eri yksiköillä

Toisinaan iän tietäminen vain vuosina ei toimi. Jos tarvitset ikääsi kuukausina tai päivinä, joudutaan suorittamaan useita kertoimia. Tällaista vaatimusta ei ole, jos tätä laskinta käytetään. Se näyttää lasketun iän eri yksiköillä. Voit tarkastella ikää vuosina, kuukausina, päivinä, tunneina, minuutteina ja jopa sekunteina. Sinulle asetettujen vaatimusten perusteella sopiva yksikkö voidaan valita.

 

MAINOS