X

Calculator de vârstă

By Default: 12:00 AM
By Default: 12:00 AM

Table of Contents

Calculator de vârstă


În termeni literari, vârsta este diferența dintre două date individuale. Una dintre ele este data nașterii care marchează de fapt începutul vârstei. A doua dată identifică durata până la care va trebui determinată vârsta. Puteți utiliza data curentă, o dată din trecut sau o dată futuristă în acest scop.

Luați în considerare faptul că data nașterii dvs. este 28 martie 1984 și data curentă este 28 martie 2019. Dacă utilizați data curentă pentru a vă determina vârsta, ar fi exact 35 de ani. În mod similar, dacă doriți să vă verificați vârsta la 28 februarie 2019, ar fi 34 de ani și 11 luni. În sfârșit, dacă doriți să vă verificați vârsta la 28 aprilie 2019, veți avea 35 de ani și 1 lună.

Relevante pentru trimiteri online

De la zi la zi, utilizatorii completează formularele de înregistrare online în diferite scopuri. De exemplu, introduceți detaliile dvs. online pentru a crea un cont pe un site web de partajare a fotografiilor. Utilizatorii introduc mai multe detalii în timpul procesului de înregistrare. Unul dintre ei este vârsta. Majoritatea site-urilor web au o limită minimă de vârstă, iar formularul este transmis numai atunci când vârsta introdusă este verificată. Trebuie să calculați numărul de luni pe degetele dvs., când acesta poate fi realizat mai convenabil prin intermediul calculatorului de vârstă exact.


Cum se calcualizează vârsta

Utilizatorii preferă acest calculator de vârstă Pearson din mai multe motive. Una dintre ele este că nu trebuie să parcurgă pași îndelungi. Următoarele puncte evidențiază pașii pe care utilizatorii trebuie să-i execute.

  • Introduceți data nașterii

Aceasta este informația cheie în numele căreia se calculează vârsta. După ce ați introdus data, faceți clic pe butonul „calculați” pentru a vizualiza vârsta determinată.

  • Vârsta cu diferite unități

Uneori, cunoașterea vârstei numai în ani nu se rezolvă. Dacă aveți nevoie de vârsta dvs. în luni sau zile, ar trebui să fie efectuate mai multe multiplii. Nu există o astfel de cerință dacă este utilizat acest calculator. Afișează vârsta calculată cu diferite unități. Puteți vedea vârsta în ani, luni, zile, ore, minute și chiar secunde. Pe baza cerințelor pe care le aveți, unitatea corespunzătoare poate fi selectată.